Erik Munneke – Biografie

Wie is spreker Erik Munneke?

Erik Munneke heeft twee diploma's van een doctoraalstudie op zak: in bedrijfseconometrie en theologie, aan respectievelijk de Erasmus Universiteit en de Universiteit Utrecht. Als spreker over uiteenlopende thema's komt Erik Munneke in diverse groepen en gemeentes.

Erik Munneke werkt onder meer als voorganger/pastor van een kerk in de stad Utrecht. Hij geeft daarnaast spreekbeurten en cursussen, onder andere op het gebied van geloofsgroei en het leren kennen van God. Erik Munneke is ook mentor voor jonge professionals en ondernemers.

De kerk in Utrecht waar Erik Munneke als pastor werkt, is voor alle leeftijden en doelgroepen. Hoewel er extra aandacht is voor (young) professionals, ondernemers en studenten, is de kerk open voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. De kerk is zeer toegankelijk voor zoekers, en biedt daarnaast ook geloofsverdieping en uitdaging voor mensen die christen zijn!

De grote passie van Erik Munneke is dat mensen in allerlei invloedssferen in de samenleving enthousiast worden over God, en zijn onuitputtelijke liefde en genade door Jezus Christus. En dat Gods Koninkrijk duidelijk zichtbaar wordt in Nederland en daarbuiten. Erik Munneke heeft hier ook veel ervaringen mee. Hij heeft al veel wonderen zien gebeuren, waaronder heel veel gebedsgenezingen. Hij heeft al veel mensen enthousiast zien worden over God, ook vanuit een niet-christelijke achtergrond.

Contact gegevens van Erik Munneke: klik op de link.